Friday, December 12, 2008

~ Welcome To The World of Blogging ~



Dan tiba-tiba aku terbaca update halus dalam facebooknya. bla bla bla has changed his website address to http://adiksyam.blogspot.com.

Dengan cargas, aku menaip address yang di berikan. And ah hah! Akhirnya sahabat yang seorang ini sudah punya blog sendiri. Hmmmm it's about time Huzz!

Boleh la ko berkongsi segala cerita dengan readers kat luar sana. I'm one of them, tentu seronok baca kisah hidup ko yang banyak kaler tu kan?



... dan skang tinggal Nid pulak.. bila la minah tu nak ada blog pulak.. hahahahahaha

2 comments:

I'm Free said...

mencik tau...
gamba aku buwok... :(

Batdeaz ~ i'm keeping the other half said...

tak ler buruk mana pun... bersyukur la ko masih ada muka... hehehehe

 
design by suckmylolly.com