Thursday, June 26, 2008

~ Morning Briefing ~



Apa yang best kat company aku yang tak der kat company orang lain? Haaaa... company aku ada morning briefing hari-hari. Ooooooo mungkin ada yang kata, alah, company kita pun ada jugak. Heh! Tapi apa beza morning brieifng company korang ngan company aku?


Bezanya, company aku nye morning briefing tak yah nyanyi lagu Negaraku. Morning briefing company aku tu sangat la happening. Di tambah lagik dengan kami-kami yang sememangnya happening.. eiceeehhh!


Morning briefing kitorang bukan saja di isi dengan info pasal keje, tapi jugak motivasi dan yang paling best ada team building activities. Tak caye? Heh! Meh la join company kitorang!

2 comments:

JIMY The Sweet Talker said...

Hahahahahaha... happening sungguh beb! Suka aku tengok.

Batdeaz said...

yep! mmg happening. Tu baru sket jer tunjuk tu... hehehehehe

 
design by suckmylolly.com