Thursday, October 08, 2009

Brand's Innershine - Prune

Trying something new today.. errr tonite actually. Tapi tak tau la sampai bila bertahannya. Tertulis di kotak ianya promote inner beauty.. inside out. Aku pulak nak mencuba jer coz ada terbaca ianya bagus untuk penyahtoksid. Aku rasa badan aku dah banyak toksid maka adanya aku menjadi susah tidur yang amat. Kalau dulu 24 jam tak tido tu still ok lagi, la nih dah 48 hours without sleep pun aku masih tak ngantuk-ngantuk. Huhuhu.. so aku harap this Innershine Prune essence boleh la sikit sebanyak membantu aku.



Lagi aku banyak baca review yang bagus untuk produk nih. So aku dah survey Jusco, Watson dan Giant. Kat Jusco, Watson dan Giant untuk 6 botol regenya RM23.90. Tak der beza. Yang beza kat Watson ada twin pack cost RM38.90. Still okeh but pairing dia tu yang aku tak suka. Satu kotak prune satu lagi quince. Prune aku kenal la. Buah quince nih buah apa plak? hehehehe



Kat Giant plak ada jual yang 8 botol rege RM28.90. So aku beli yang nih. Sebotol sehari khabarnya. Di ambil waktu malam. So far aku dah teguk sebotol tadi. Rasa cam makan ubat pun ada. Taste dia natural jer. Ada manis sket. So let see after 1 month yer. Radiant inside out ke tidak?

3 comments:

Mrs. Asida said...

murah jugak ek mende alah ni. Sedap x rasanya? sure lebih sedap dr pati haruan poleny. hehe

Batdeaz ~ i'm keeping the other half said...

rasa dia boleh tahan la. tak der manis sgt. nak kata sedap sgt pun tak.. ada rasa cam mkn ubat jer. hehe. harga pun boleh tahan. skrang nih ada promo kat Jusco, kalau ada J Card, boleh dapat yg 8 botol tu RM26.90. Saya dah nak masuk kotak yg ketiga nih.. kira-kira dah habis la 16 botol.

Anonymous said...

16 botol?byk gak tuh..so far ada perubahan tak...share pengalaman cket, bley? :)

 
design by suckmylolly.com